Tractaments DDD

Pla de prevenció i control integrat de plagues essencial per garantir la qualitat dels ambients. Tambié especialitzats en tractaments de control de rosegadors  en instal·lacions amb risc de proliferació.  Desinfecció i control de microorganismes que puguin prestar un 

Control Coloms

Les aus urbanes poden resultar un problema important per la salut ambiental per molts dels nostres municipis, edificis, etc. Per evitar-ho, instal·lem diversos sistemes disuasoris sobre qualsevol superfície,  que no fan mal a l’animal. En Diset contem amb tècnics especialistes amb el control d’aus.

Control Legionel·la

L’equip tècnic de Diset control de plagas porta més de 20 anys realizant tractaments especialitzats en el control de Legionel·la i el nostre objectiu és ajudar els nostres clients a millorar la qualitat de l’aigua i prevenir possibles intoxicacions.

Tractament Fusta

Per mantenir i conservar aquestes estructures i elements importants, és necessari establir mesures de vigilància, protecció i control. Quan s’hagi de recorre el control químic, s’ha de tenir en compte les pautes per minimitzar els riscos.

Contacte

Tel: 934280206

info@disetcontroldeplagas.com

Atenció de 9 h – 20 h Dll-Dv

Diset+

Desinsectació i Desratització

Tractament de legionel·la

Tractament de la mfusta

Control d’Aus

 

CONTÁCTANOS