Política de galetes

 

Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema en el seu navegador quan visita pràcticament qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que la web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquella pàgina. Les galetes normalment emmagatzemen informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuaris, etc. L’objectiu de la galeta

L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web el seu perfil i necessitats, sense galetes els serveis oferts per qualsevol pàgina es veuran minvats notablement. Si desitja consultar més informació sobre que són les galetes, que emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., li preguem que vagi aquest enllaç.

 

Galetes utilitzades en aquest lloc web

Seguin les directrius de l’Agència de Protecció de Dades procedim a detallar l’ús de les galetes que realitzat aquesta web amb la finalitat d’informar-li amb la màxima exactitud possible.

  Aquest lloc web utilitza les següents galetes pròpies:

  •   Galetes de sessió, per garantir que els usuaris que escriuen comentaris en el blog siguin persones i no aplicacions automatitzades. D’aquesta forma es combat el spam.

 

  Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers:

  •   Google Analytics: Emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el tràfic i volum de visites d’aquesta web. A l’utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de comunicar-se directament amb Google.
  • Xarxes Socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes perquè vostè pugui clicar en botons com ‘M’agrada o compartir‘.

 

Desactivació o eliminació de galetes

 

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de les galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que està utilitzant. Aquí li deixem una guia ràpida pels navegadors més populars.

 

Notes addicionals

  •   Ni aquesta web ni els seus representants legals es fan responsables  ni del contingut ni la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
  • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc té d’efectuar el seu dret d’eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquesta web ni els seu representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels anomenats navegadors.
  • En algun cas és necessari instal·lar galetes perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptar les mateixes.
  • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en servidors ubicats a Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en que sigui necessari pel funcionament del sistema o quan la llei obligui tal efecte. Segons Google no guarda la seva direcció IP. Google Inc. és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció acord amb la normativa europea. Pot consultar informació detallada sobre aquest expecte en aquests enllaç. Si desitja informació sobre l’ús que Google done a les galetes, li adjuntem aquest enllaç.
  • Per qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a travès de la secció de contacta.

 

 

 Assessor de Galetes és un plugin per WordPress creat per Carlos Doral (webartesanal.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTÁCTANOS