Control de plagues: Paneroles

La nostra missió? Acabar amb les paneroles

L’equip tècnic de Diset control de plagas disposa d’un personal qualificat i amb una gran experiència per realitzar les fumigacions i tractaments per acabar amb les paneroles

Tractament integral de paneroles

U

Inspecció

Realitzem una inspecció per comprovar les zones afectades.

Tractament

Realitzem el tractament adequat amb la major brevetat de temps possible. 

Seguiment

Elaborem un seguiment per comprovar l’efectivitat del tractament. 

Atenció al client

Demani pressupost o informació sense compromís de qualsevol dels nostres serveis o truca al 934280206

Error: Formulario de contacto no encontrado.

Tractament contra les Paneroles

N

Atenem la seva consulta

Truqui’ns i un dels nostres tècnics atendrà la seva consulta a l’abans possible.

N

Equip de professionals

Dispossarà  d’un equip de professionals que realitzaran el tractament a mida.

N

Seguiment

La fumigació es realitzarà amb els sistemes més nous i més segurs per les persones.

N

Tractament garentit

El tractament que es durà a terme té una efectivitat garantida.

N

Servei urgent 24 H

Per situacions especials realitzarem fumigacions amb la major brevetat possible.

N

Les Paneroles

Són una plaga complicada d’eliminar i per això els informem de les recomanacions per prevenir-les. 

Tipus de paneroles

Paneroles de gran mida, d’uns 3 a 5 cm, de color vermellós. Es reprodueixen ràpidament. Són insectes nocturns, durant al dia estan amagades en escletxes i esquerdes, per la nit surten a buscar aliment. Provenen de les clavegueres. Al pujar les temperatures surten a l’exterior per desaigües,embornals i fissures en els baixants. Posseeixen una gran capacitat per trepar i planejar. Es nodreixen de matèria orgànica en descomposició.  Poden viure de dos a tres mesos sense aliment i un mes sense aigua ni aliment.

   Per què són un problema?

Són un problema perquè contaminant productes amb les seves deposicions, poden produir grans pèrdues econòmiques i poden transmetre malalties. són vectors potencials d’infeccions. Per això és important el seu control i eliminació per part de professionals. Els tractaments es duen a terme mitjançant els riscos per les persones, animals i el medi ambient. L’estudi de l’origen i biologia de l’insecte és molt important per realitzar un tractament adequat en el moment i lloc idoni.

 

Panerola Germànica

 Són insectes especialment terrestres, grans caminadores i trepadores que casi no volen perquè tenen les ales reduïdes o absents. Tres parells de potes iguals i llargues, antenes llargues i el final del cos presenten dos cercs curts. Presenten dos línies fosques molt característiques a la part superior del cos.  La longitud de l’adult és de 15 a 20 mm. Són d’hàbits nocturns i quan es veuen pel dia és perquè hi ha moltes en els llocs de refugi o existeix poc aliment o humitat. Es reprodueixen molt ràpidament.

 Necessiten una temperatura moderada o alta, per tan, habita’n a l’interior de les instal·lacions on els motors de neveres o maquinaria proporcionen la temperatura adequada; les instal·lacions més freqüents solen ser grans superfícies, forns, hoteleria en general, magatzems d’alimentació… Es distribueixen aprofitant el moviment del gènere, infectant altres llocs òptims per la seva proliferació. Els habitatges es troben en àrees amb humitat o menjar (cuines i banys) i localitzats normalment en escletxes de mobles, sòcols o electrodomèstics degut el calor que proporcionen els seus motors. Es desplaçant d’un pis a un altre per forats de ventilació, instal·lacions elèctriques, patis, etc.

 Com eliminar la panerola germànica?

Els insectes són un important problema per la salut pública, contaminant aliments i transmeten malalties, perquè és molt important el seu control. Els tractaments es porten a terme minimitzant els riscos per les persones, els animals i el medi ambient. L’estudi de l’origen i biologia de l’insecte és molt important per realitzar un tractament adequat en el moment i lloc idoni.

Paneroles de 25 a 32 mm, de color marró fosc o negre brillant, amb grans antenes. Li agrada viure en llocs humits i foscos com els soterranis, sota d’aigüeres i piques. S’alimenta de matèria orgànica en descomposició. Es reprodueixen amb molta rapidesa. Amb aigua i sense menjar podran viure un mes, i sense aigua dos setmanes.

 Com eliminar les panerola oriental?

Són un problema perquè contaminen aliments. Són vectors d’infecció, la principal transmesa per aquesta panerola és la gastroenteritis. Les paneroles porten aquests organismes infecciosos en les potes i cossos i els dipositen en el menjar i utensilis quan van a buscar menjar. Per això és important el seu control i eliminació per part de professionals. Els tractaments es duen a terme minimitzant els riscos per les persones, els animals i el medi ambient. L’estudi de l’origen i biologia de l’insecte és molt important per realitzar un tractament adequat en el moment i lloc idoni.

Contacte

Tel: 934280206

info@disetcontroldeplagas.com

Atenció de 9 h – 20 h Dll-Dv

Diset+

Desinsectació i Desratització

Tractament de legionel·la

Tractament de la fusta

Control d’Aus

CONTÁCTANOS