Control d’aus

CL’equip tècnic de Diset control de plagas compta amb un personal qualificat i amb una gran experiència per realitzar el control d’aus i tractament contra coloms, Gavines i altres aus.

Serveis que oferim

Sistema de Púas Antipalomas - Diset Control de Plagas _09

Instalació de Pues

Sistema altament dissuassori per evitar el posisionament a les cornises, faxada i altres estructures de l’edifici d’aus mes comunes com els coloms i gavines

colocación de redes anti aves

Colocació de xarxes anti coloms i pardals

Mètode per crear una barrera física i així evitar de nou l’acces de les aus a les zones privades. 

postes y alambre en fachada

Sistema de postes i filferros

Amb l’instalació de postes i filferros evitarem el mposisionament els balcons i fatxades de coloms.

ahuyentador de aves en chimenea

Ahuyentadores

En Diset Control de Plagas trabajamos con sistemas espantapájaros  específicos para ahuyentar de forma efectiva las aves, y sin crear ningún tipo de daño sobre la misma.

sistema electrico

Sistema eléctrico 

El sistema eléctrico se basa en producir pequeñas descargas eléctricas no dañinas que desconcentrará a ave consiguiendo que no vuelvan. 

Atenció al client

Demani pressupost o informació sense compromís de qualsevol dels nostres serveis o truca al 934280206

[contact-form-7 404 "No encontrado"]

Control d’Aus urbanes

N

Atendrem la seva consulta

Truquins i els nostres tècnics atendran a la seva consulta l’abans possible. 

N

Equip de professionals

Comptarà amb un equip de professionals que realitzaran el tractament més adequat.

N

Seguiment

La fumigació es realitzarà amb els sistemes més nous i més segurs per les persones.

N

Tractament garantit

El tractament que es dugui a terme té una efectivitat garentida.  .

N

Servei urgent 24 H

Per situacions especials realitzem fumigacions amb la major brevetat possible. 

N

Els Coloms

Són una plaga complicada de tractar, per tan donem unes recomenacions per prevenir-la.

Experts amb el control d’aus urbanes

A Diset Control de Plagas treballem amb tot tipus de sistemes de control d’aus per aconseguir que deixin de ser una molèstia per les seves instal·lacions. L’ajudem a mantenir i conservar els seus edificis o instal·lacions, establint mesures de vigilància, protecció i control. 

Comptem amb un equip tècnic especialitzat amb el control d’aus urbanes per assessorar i complir amb els seus requeriments.  Cada sistema presenta una funcionalitat i aplicació específica.  

 

⬇️Sistemes anti-aus que utilitzem a Diset⬇️

A Diset Control de Plagas estem acostumats a realitzar instal·lacions de pues anti-aus. Aquest sistema és molt efectiu per varis tipus d’aus, concretament pels coloms i gavines. Les pues seran efectius per protegir cornises i altres estructures dels edificis. 

A les imatges que hi ha continuació veuran diferents instal·lacions realitzades pels nostres tècnics en varies situacions.

1️⃣ Pues anti-coloms

A Diset Control de Plagas estem acostumats a realitzar instal·lacions de pues anti-aus. Aquest sistema és molt efectiu per varis tipus d’aus, concretament per coloms i gavines. Les pues seran efectives per protegir cornises i altres estructures dels edificis. 

 

2️⃣ Xarxes anti-aus

Les xarxes és un dels sistemes més efectius pel control d’aus, ja que crea una barrera física des del moment que s’instal·la i preveu dels desperfectes de les aus durant llarg temps. Per nosaltres és una de les principals opcions per instal·lar sistemes contra aus. 

Instal·lem xarxes en funció de l’espècie d’au que s’hagi de controlar. Podran veure com hem adaptat varies de les nostres instal·lacions de xarxes en diferents espais. 

 

3️⃣ Pals i filferros

El sistema de filferros i pals és un dels sistemes pel control d’aus que més s’utilitza a Diset Control de Plagas, aquests sistema serveix per previndre que s’instal·lin els coloms i altres aus en les cornises dels edificis i balcons.   

Veure’n instal·lacions dels nostres tècnics en diferents ubicacions dels pals i filferros.

 

4️⃣ Dissipar

A Diset Control de Plagas treballe, amb sistemes d’espantaocells Eolo que estan especialitzats en dissipar de forma efectiva els ocells, instal·lem dissipadors que encaixant en diferents zones de la casa, per exemple: antenes de TV, xemeneies i zones agrícoles o piscines.

Veure’n diferents dissipadors que s’han instal·lat en diferents zones on les aus estaven creant desperfectes. 

 

5️⃣ Sistema elèctric

Aquest sistema és eficaç amb totes les espècies d’aus i situacions. Versàtil i de llarga durada.

Produeix petites descarregues elèctriques NO DANYANT però altament desconcertants per les aus quan entren en contacte amb les instal·lacions, aconseguint que no tornin apropar-se. 

Consisteix en uns raïls elèctrics que s’adhereixen el llarg de la zona a protegir, connectats a un transformador que proporciona electricitat en pulsacions intermitents. 

Aconsellem aquest sistema per localitzacions visualment sensibles.

Veure’n aquesta instal·lació de sisteme elèctric que realitzem a Barcelona. 

 

Els desperfectes dels coloms i altres aus.

 Ens hem trobat amb molts casos dels nostres clients que la brutícia creada a traves dels excrements, les plomes i els seus nius, podrien afectar els sistemes de sortida d’aigua de pluja, obstruint i com ha conseqüència crear humitats que afectin a l’estructura de l’edifici. els excrements d’aquestes aus també podran crear greus danys en edificis i mobiliari urbà, ja que l’àcid que conté és altament corrosiu i nociu. 

A més a més, pel mateix motiu es podria disminuir a la mitat la vida mitjana d’una façana o efectar de manera greu les instal·lacions d’aire acondicionat i els sistemes d’aigua pluvials del terrar de les cases i de patis interiors. Poden ser portadores de malalties i poden contagiar diferents aliments i dipòsits d’aigua de les cases pel consum.

Estan protegides les aus?

Si, la major part de les aus estan protegides per normatives autonòmiques, especialment totes les aus insectívores estarien en el grup d’aus protegides. en aquest grup hi ha les aus que viuen en el medi urbà com són les orenetes i els falciots.  Estan protegits les aus i el seu hàbitat, per tant, no es pot eliminar sense prèvia autorització de l’administració i aquesta acció la té de dura terme una empresa especialitzada en el control d’aus com Diset Control de Plagas. Però quan ens referim a altres aus com els coloms i les gavines no estan protegides però és necessari una autorització municipal pel seu control. 

Control de natalitat d'aus a la ciutat

Matar aus o destruir els nius sense autorització municipal està prohibit per llei, el que fa més necessari un sistema de control eficient que les mantingui lluny de nosaltres i de les nostres llars i llocs de feina, evitant que colonitzin l’espai i niïn en ell. A més, hi ha algunes especies, com per exemple les orenetes que estan totalment protegides.

Si té dubtes sobre la millor forma de solucionar un problema d’aus, pot contactar amb nosaltres per poder-li assessorar sobre quina és la millor solució per vostè.

Tipus d'aus que existeixen a Barcelona

A la ciutat de Barcelona es reprodueixen i es crien 83 espècies diferents d’aus, amb un total aproximat de 140.000 exemplars, segons revela  l’Atles dels Ocells Nidificants de Barcelona, el primer estudi sistemàtic sobre efectius i les àreas de distribució, inclosos els boscos de Collserola, de  totes les espècies que es reprodueixen  i crien en el tèrme municipal.

A Diset control de plagas som una empresa especialistes amb el control de les aus, sempre adaptanos a cada situació i a la normativa legal que imposa l’organització pertinent sobre el control d’aquestes aus en les grans ciutats.

La gavina una au difícil de controlar

La gavina de Audouin, una au marina endèmica del Mediterrani i una rareça a  Catalunya fins fa tres dècades. Les primeres 63 parelles es van instal·lar a Barcelona l’any 2013 a un gran solar abandonat de la Zona Franca. Amb posterioritat , l’espècie va començar a nidar en les proximitats de les instal·lacions del port i avui en dia son un total de més de 400 parelles, constitueix la colonia nodrida més septentrional del món i també la major dintre de la trama urbana d’una ciutat. 

A diset control de plagas hem trobat aquest tipus de gavina niada per diferents punts del territori Català i cada cop més estesa.

Contacte

Tel: 934280206

info@disetcontroldeplagas.com

Atenció de 9 h – 20 h Dll-Dv

Diset+

Desinsectació i Desratització

Tractament de legionel·la

Tractament de la fusta

Control d’Aus